Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tarpa, Tivadar, Vezér cikkek

16 millió forint értékű csempészcigarettát fogtak Tivadar és Tarpa között


16 millió forint értékű csempészcigarettát fogtak Tivadar és Tarpa között

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. augusztus 2-án 6 óra 20 perckor Tivadar és Tarpa között, a Tisza árterében elfogtak négy férfit, akik árucsempészettel hozhatóak összefüggésbe. A rendőrök a férfiaknál, egy 25 éves fehérgyarmati, egy 23 éves kispaládi, egy 37 éves és egy 17 éves sonkádi lakosnál 15 mesterkartonban 12 498 doboz ukrán zárjegyű csempészett cigarettát találtak. Az egyenruhások a férfiakat és a több mint 16 millió forint értékű jövedéki terméket átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Ugyanezen a napon 18 óra 30 perckor Újfehértón igazoltattak a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai egy személygépkocsival közlekedő 26 éves nagykállói férfit és utasát, aki nem használta menet közben a biztonsági övét. A rendőrök az intézkedés során a járművet is átvizsgálták, melynek utas- és csomagterében összesen 51 kilogramm vágott dohányt találtak. A rendőrök a két férfit, valamint a négymillió forintot meghaladó értékű vágott dohányt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük