fejlesztesek Vasarosnameny

Caramel koncert - VIII. Zoard-napi Sokadalom VasarosnamenyVásárosnamény – A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Zoárd-napi Sokadalom egyik legnagyobb produkciója, a magyar könnyűzenei élet egyik legnépszerűbb előadójának, Caramelnek a szuperkoncertje volt. Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, hiszen a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé. Sikere azóta töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.

Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát. A több ezer ember előtt, legnagyobb slágereit eléneklő előadó repertoárjában a legnagyobb sikert a Jégszív, illetve a Szállok a dallal című szám aratta.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!