40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Dj Vass Atttila retro disco - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny
Vásárosnamény – A nyolcadik Zoárd-napi Sokadalom kortól és nemtől függetlenül nyújt kikapcsolódási lehetőség a rendezvény nagyszínpadán és annak területén. Az országos sztárokat felvonultató sokadalom nagykoncertjei után, éjszakába nyúló retro disco vette kezdetét, a gergelyiugornyai Tisza-part fénykorának legnagyobb lemezlovasával, Dj Vass Attilával.

A 2000-es évek beregi és megyei legnépszerűbb lemezlovasa népes számú publikum előtt, a legnagyobb magyar és külföldi dalok egyvelegével okozott feledhetetlen bulit a beregi publikum nagy elégedettségére. A számos műfajt felölelő szettje méltó éjszakai hangulatot kölcsönzött a térség legnagyobb fesztiváljának.

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!