fejlesztesek Vasarosnameny

kutya szepsegverseny - VIII. Zoard-napi Sokadalom Vasarosnameny

Vásárosnamény – Ezúttal nem a profikról szólt az idei, immár második alkalommal megrendezésre kerülő Zoárd-napi Kutya Szépségverseny, a vásárosnaményi Zoárd-napi Sokadalom helyszínén. A versenyre idén is amatőr, de lelkes kutya gazdik tehették próbára négylábúikat. A verseny idén három kategóriában külön a fajta tiszta és külön a keverékek, illetve a kölyök kutyák számára rendeztek kutya szépségversenyt a Bereg szívében. Egy kis csaholás, szagolgatás, futkározás no meg a gazditól kapott jutalom falatkáért némi engedelmesség és egy kis séta a zsűri előtt volt a program a szépségversenyen. A nagyszínpad előtti füves területen megrendezésre kerülő rendezvényen a család kedvenceivel igazi kikapcsolódást nyújtottak az érdeklődőknek. A versenyt követően orvosi tanácsadást tartottak, és ami nagyon fontos, beszélgettek a felelős állattartásról is a családias hangulatú versenyen.

A végeredmény a szakmai zsűri által, több versenyszempont alapján mérlegelt, pontozásos versenyben alakult ki. A szebbnél-szebb házi kedvencek díjátadó ünnepségén az értékes díjakat Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere adta át a különdíjasnak és a három kategória végső győztesének.

 

Értékelje Ön is a Zoárd-napi Sokadalmat!

Melyik nap tetszett Önnek a legjobban?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom programjait?

Loading ... Loading ...

Összességében hogyan értékeli a Zoárd-napi Sokadalom 2018-as programjait?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Támogatók

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!