Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Zene-tánc és sütögetés gyereknapi előzetes Vásárosnamény (61)[srizonfbalbum id=128]

Vásárosnamény – Idén először élhettek át gyereknapi előzetest és élvezhették kicsik és nagyok a gyereknap minden varázsát a Játékország óvodáinak intézményeiben. A vásárosnaményi, gergelyiugornyai és vitkai  óvoda dolgozói, a XIX. Beregi Ünnepi Hét keretein belül reggeltől, zenés-táncos programok kíséretében élvezhették a jövő héten megrendezendő gyereknap érdekes momentumait. A mókás játékok és szórakoztató feladatok mellett sütögetésre is sor került, ahol a gyerekek friss és finom lángost falatozhattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!