40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
zahonyi-kollegistak-a-szinhazi-nevelesi-programban-1

Képek: Színházlátogató záhonyi kollégisták

Záhony – Az új tanévben is részt vesznek a záhonyi középiskolások a Móricz Zsigmond Színház SZÍ-NE-JA-VA (SZÍnházi NEveléssel a JAvuló VAlóságért) programjában.
A napokban a kollégium színjátszó körének tagjai tekintették meg a Tudós nők című vígjátékot. A 22 fős csoport ezúttal is Almásiné Forgács Éva drámapedagógus, kollégiumi nevelőtanár kíséretében kereste fel a megyeszékhelyi teátrumot. A darabok, a színészek játéka és a színházi miliő a korábbi években is nagy tetszést aratott a diákok körében. Az lőadást követő napon a színdarab néhány szereplőjének részvételével a határvárosi tanodában tartottak foglalkozást, amelynek révén a diákszínjátszók számos érdekességet megtudhattak az előadás születéséről, a próbafolyamatról, a színészi játékról és a színházi világ kulisszatitkairól.
Tancsik Róbert
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!