sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

XXVII. Lonyay kupa VasarosnamenyVásárosnamény – Idén immár huszonhetedik alkalommal rendezte meg a Bereg szívében, a Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Lónyay kupa teremlabdarúgó tornát. A rendezvény népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Kisvárdától Záhonyig, Fehérgyarmattól Csengerig nevezetek a csapatok a megyéből, közel 100 játékossal.

A tornát Májer Ibolya, az intézmény igazgatójának beszéde nyitotta meg, köszöntve a résztvevőket. A torna sikerességéről, annak elnöke Temesi Éva, illetve védnökei Tivadar András és Mándi Zoltán gondoskodtak. Az egész napos torna a csapatok edzőinek lezajlott sorsolással kezdődött. A program további részében a selejtezőcsoportok mérkőzései vették kezdetét. A focistákat a nap folyamán ezúttal is lelkes közönség biztatta, így jó hangulatban nem volt hiány, a csapatok a legjobb tudásukat igyekeztek megmutatni a pályán! Az izgalmas versengés végén a döntőt a szervező Lónyay és a záhonyi Kandó Kálmán vívta együttese vívta. Az izgalmas végjátékban végül magabiztos záhonyi győzelmével zárult. A bronzérem megszerzésért a vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium és a kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola vívott csatát, melyet végül utóbbi nyert magabiztosan. A verseny végén az ünnepélyes eredményhirdetésre került sor, ahol a kupét és az érmeket a szervező iskola vezetője, Májer Ibolya adott át a díjazottaknak. Idén is értékelték és díjazták a legjobb labdarúgókat, ahol a gólkirályi címet a kisvárdai Riznyechenko Viktor, a legjobb játékosnak járó szobrot a záhonyi Batta Dániel és a legjobb kapusnak járó serleget a Lónyay-s Balog Krisztián szerezte meg.

Eredmények:

Csoportmérkőzések:

Lónyay Vásárosnamény – II. Rákóczi Ferenc Kisvárda 4 – 2

II. Rákóczi Ferenc Vásárosnamény – Kandó Kálmán Záhony 3 – 3

Lónyay Vásárosnamény – Ady Endre Csenger 9 – 0

II. Rákóczi Ferenc Vásárosnamény – Móricz Zsigmond Fehérgyarmat 4 – 2

II. Rákóczi Ferenc Kisvárda – Ady Endre Csenger 15 – 1

Móricz Zsigmond Fehérgyarmat – Kandó Kálmán Záhony 2 – 5

V. – VI. helyért:

Ady Endre Csenger – Móricz Zsigmond Fehérgyarmat 3 – 9

III. – IV. 

II. Rákóczi Ferenc Kisvárda – II. Rákóczi Ferenc Vásárosnamény 6 – 3

Döntő:

Lónyay Vásárosnamény – Kandó Kálmán Záhony 3 – 8

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!