40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
XI. Strandröplabda Bajnokság Záhonyban (1)

Mérkőznek a csapatok egy korábbi bajnokságon (Kovács Sándor felvétele.)

Záhony – Augusztus 13-án, szombaton immáron a tizenegyedik alkalommal rendezik meg az uszoda területén a városi strandröplabda bajnokságot.
A 9 órától kezdődő eseményen 4 fős csapatok részvételével bonyolítják le a versengést. A baráti társaságok és az alkalomra szerveződött csapatok augusztus 6-áig adhatták le a nevezésüket. A nevezési díjak a rendezési költségek mellett egy ízletes, közösen elköltendő ebédet is magukban foglalnak. Az I-III. helyezett csapatokat érmekkel, illetve serleggel jutalmazzák. A viadal szakmai lebonyolítását a Záhonyi Vasutas SC és a Közlekedési DSE tapasztalt sportszervezői végzik, míg a házigazda szerepét a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. helyi üzemegysége tölti be. További információk a városi uszoda pénztáránál kérhetők.
XI. Strandröplabda Bajnokság Záhonyban (2)
Tancsik Róbert
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!