40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Vöröskeresztes ifjak tartottak régiós értekezletet

Fotó: Katona Dávid

Záhony – Az elmúlt hétvégén Szolnokon rendezték meg az Észak-alföldi Régió vöröskeresztes ifjúsági vezetőinek őszi értekezletét.

A programban a megyei ifjúsági elnökök beszámolója, a megyék munkájának sajátosságai, az időszerű feladatok egyeztetése, tájékoztató az országos elnökség munkájáról, a nap második felében pedig tematikus csoportmunka, a jövőbeni célok, tervek megfogalmazása szerepelt. A fórumnak a karitatív szervezet Szolnok megyei székháza nyújtott otthont, az ideális munkakörülményekről pedig a házigazda ifjúsági elnök, Karsa Patrik gondoskodott. Megyénket kisvárdai, nyíregyházi, nyírgyulaji és záhonyi fiatalok képviselték a munkaértekezleten.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!