Víz Világnapja 2017 – Jubileumi megemlékezés és díjátadó Vásárosnaményban

Víz Világnapja 2017 - Jubileumi megemlékezés és díjátadó Vásárosnaményban

Vásárosnamény – Ha nincs tiszta víz, akkor nincs víz. Ha nincs víz, nincs élet. Ilyen egyszerű ez. Éppen ezért 2017-ben a világnap szlogenje a „Szennyvizek? Tiszta vizet!” lett. Az országosan is megrendezésre kerülő megemlékezések sorából idén sem maradhatott ki a Bereg szíve, Vásárosnamény. A megemlékezéssel egybekötött konferencia ismét Vásárosnamény Város Önkormányzatának, a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Természetbarát Diákköre, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, illetve a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület szervezésében jött létre. Az idei jubileumi alkalommal megtartott Víz Világnapi rendezvény helyszínéül Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ színházterme adott otthont.

víz világnapja 2017

A Víz Világnapját 24 évvel ezelőtt az ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki dátumaként, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a természeti kincs. E jeles nap minden évben más és más nézőpontból hívja fel figyelmünket a víz alapvető szerepére, hiszen a jövő generációinak is meg kell tanulnia, miért nevezzük kincsnek a tiszta vizet. A kezdeményezés igen fontos, hiszen a Föld édesvízkészlete nem kifogyhatatlan, körforgásának és tisztaságának megőrzése érdekében azonban nagyobb figyelmet kell szentelnünk környezetünk védelmére is. A világ szinte minden állóvize, folyója szennyezett. Jelenünk és az utánunk érkező generációk sorsa múlhat azon, miképpen gazdálkodunk a Föld vízkészleteivel, hogyan óvjuk és hasznosítjuk az élet egyik alapvető elemét.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (1)

A megemlékezés Filep Sándor, Vásárosnamény Város polgármesterének köszöntőjével kezdődött, aki a megjelent diákok és szülők tenni akarását méltatta, melyet követően a helyes és környezettudatos vízgazdálkodás illetve a természet megóvását hangsúlyozta ki, mely a jelen és jövő generációjának fontos feladata.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (2)

A polgármesteri köszöntőt követően Molnár Gábor, a FETIVIZIG IV. Folyamos Szakaszmérnökség szakaszmérnökének megnyitóbeszéde hangzott el. Megnyitójában a múlt, a jelen és jövő vízgazdálkodásáról, a víz élettani hatásairól és annak fontosságáról beszélt. Beszédében a helyi adottságokat is kiemelte, hisz egész Magyarországon nincs még egy olyan település, melyet négy folyó ölel át. Kivételes kincsnek nevezte a város természeti értékeit és mindenkit arra kért, hogy aki teheti ne hagyja ki azt az élményt , melyet ez a négy folyó és annak környezete nyújthat számukra.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (3)

A köszöntőket követően az immár megszokott ünnepi műsor vette kezdetét, ahol a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói mutatták be a Víz Világnapjának fontosságát. A Konczné Sukta Lívia tanárnő által betanított műsorban a gyerekek szavalatok, diák és mozgóképek segítségével hívták fel a figyelmet a tudatos vízhasználatra. Számos adatot és tényt hallhattunk a veszélyben lévő vízkészlet visszásságairól és arról, hogy csökkenthetjük ennek mértékét.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (4)

A rendezvény maga nem csak a megemlékezésről szólt, hiszen a „Víz Világnapja 2017” ünnepi rendezvényre rajz-és plakátpályázatot is hirdetett Vásárosnamény Város Önkormányzata, a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Természetbarát Diákköre, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, illetve a Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, mint szervezők. A szervezők által lebonyolított első díjátadón a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajzpályázat díjazottjainak eredményhirdetésére került sor. A pályázat témája: „AZ ÉN TISZÁM – AZ ÉN FOLYÓM” címet viselte, melyen belül bármilyen ötlet megvalósításra kerülhetett, mint például: Mit jelentenek számodra folyóink, tavaink: Üdülés a vízparton, horgászat, hajókázás. Hogyan bántjuk, szennyezzük a folyókat? A pályázati munkák rajz, grafika, vízfestés eljárással készülhettek. Az óvodások és általános iskola alsó tagozatos diákjai számára kiírt pályázaton a díjazottak Filep Sándortól, a város polgármesterétől vehették át az elismeréseket.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (5)

A nap további részében szakmai előadásra került sor a Víz Világnapja 2017 alkalmából, melyet Ambrusz László a FETIVIZIG műszaki titkára tartott. Előadásában a világ vízkészletének helyzetéről, a jelen és múltbéli állapotokról is beszélt. A természet és a vízkészlet megóvását emelte ki, melynek egyre inkább hátat fordít az emberiség.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (8)

A szakmai előadások sorát „Szennyvizek?  Tiszta vizet!” címmel a Vásárosnaményi Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulóinak pályázati összefoglalói követtek, mely előadásokat a héten a megyei szakmai zsűri értékelt és ismert is el. Az intézmény tanulói a diavetítésen keresztül ismertették a díjazott pályamunkáikat. Az előadásokban egyebek mellett Gemzse község szennyvízhálózatáról és annak kialakulásáról, az idei év mottóját adó szennyvíz és tiszta víz kérdéséről tudhattunk meg részleteket. A diákok számos statisztikai elemből és diáktársaik által kiállított kérdőívek elemzésének segítségével mutattak rá a jelen helyzet problémáira.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (9)

A program további részében remekbe szabott énekprodukciót hallhattunk, ahol Gazdag Erzsébet és Balázsi Anna, a  Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulóinak káprázatos hangja zengte be az intézmény falait.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (6)

Az énekprodukciót követően a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium által, az általános iskolák 7. 8.-os diákjainak meghirdetett biológia és kémia vetélkedő nyerteseinek díjazása követett, melyet Biróné Szalai Katalintól, az intézmény igazgatójától vehettek át a nyertesek.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (7)

Az utolsó versenykiírásban a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajzpályázat díjazottjainak elismerésére került sor. A pályázatot négy korosztály számára hirdették meg középiskolások és általános iskolák felső tagozatosainak (5.6.7.8. osztály) részére. A pályázat témája: „TISZTA VIZET AKAROK!” Ezen belül folyóink, élővizeink tisztasága, vízszennyezések, a szennyvizek keletkezésével és tisztításával kapcsolatos ötleteket valósíthattak meg. A pályázatra bármilyen technika felhasználható volt, mint például: rajz, akvarell, montázs, grafika. A szebbnél-szebb pályamunkákat tartalmazó verseny jutalmait a nyertesek Molnár Gábortól vehették át.

Víz Világnapja 2017 Vásárosnamény (11)

A díjátadókat követően Toldi Zoltán a Beregi Természet és Környezetvédelmi Egyesület elnökének  zárszava követett, aki megköszönte a támogatást, a látványos műsorokat és a színvonalas pályázatokat.

[slideshow_deploy id=’121961′]

Víz Világnapja 2017 - Jubileumi megemlékezés és díjátadó Vásárosnaményban

A Víz Világnapja 2017 rendezvény díjazottjai:

Mit tudok a természetről?

Biológia – Természetismeret – Környezetvédelem Verseny

7. évfolyam

I. helyezés:

Jakab Kristóf – Pusztadobosi Általános Iskola

II. helyezés:

Kovács Petra – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kölcsey Ferenc Tagintézménye

III. helyezés:

Birgány Adrienn – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kölcsey Ferenc Tagintézménye

8. évfolyam

I. helyezés:

Baráth Zsolt – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye

II. helyezés:

Mile Dóra Edit –  Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

III. helyezés:

Szabó Kornél – Pusztadobosi Általános Iskola

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott:

Skórán Dorottya – Csarodai Hermann Ottó Általános Iskola

Varga Marcel – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kölcsey Ferenc Tagintézménye

Sebestyén Ádám – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Kanálos Kitti – Pusztadobosi Általános Iskola

Kiemelkedő felkészítő munkát végzett:

Véghné Csehi Katalin – Csarodai Hermann Ottó Általános Iskola

Sebestyén Andrásné – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kölcsey Ferenc Tagintézménye

Oláhné Nagy Ildikó – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Cserepes Orsolya – Pusztadobosi Általános Iskola

Lukács Miklósné – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Vastag Barnabásné – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye

Mit tudok a természetről?

Kémia – Kémia feladatmegoldó verseny:

7. évfolyam

I. hely:

Gál Lili Tícia – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7.b

II. hely:

Balázs Panna – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7.b

III. hely:

Tóth Alexandra – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye 7.b

8. évfolyam:

I.hely:

Baráth Zsolt – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye

II.hely:

Baráth Bence – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 8.a

III.hely:

Sebestyén Ádám – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Kiemelkedő teljesítmény nyújtott:

Mile Dóra Edit – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Sebestyén Zsolt Máté – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Vincze Balázs – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Kiemelkedő felkészítő munkát végzett:

Szűcs Lajosné – Kisvárdai Református Óvoda,Általános Iskola Gimnázium és Kollégium Nagyvarsányi Tagintézménye

Vastag Barnabásné – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Petőfi Sándor Tagintézménye

Takács Sándor – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Asztalosné Tajdi Éva – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat általános iskola felső tagozat:

I. hely:

Jóni Vivien – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Balogh Károly – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.B

II. hely:

Stefán Bernadett-Kenderesi Eszter Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.B

Tóth Elizabet – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Lengyel Henrietta – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.D

III. hely:

Koncz Dominika – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.B

Illés Péter-Horváth Gábor – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.D

IV. hely:

Stefán Bernadett-Kenderesi Eszter – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.B

Faragó Dániel – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.A

Kósa Szabina – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Különdíjasok:

Varga János – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7.B

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak:

Gulyás Lili-Losonczy Vivien – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.D

Újvári Zsombor-Bíró Bence – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.A

Vitéz Fanni-Balogh Vivien – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Sulyok Kinga – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Balázs Réka – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Simon-Jójárt József –  Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.A

Takács Flóra – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.D

Dereczki Fanni – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Madácsi Rafael – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Pócsi Krisztián – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Király Lilla – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Czine Attila – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Balogh Dávid – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 7.B

Simon Nikoletta –  Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Andalik Rebeka – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola5.D

Vass Lilla – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.B

Dobos Petra – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Csonka Marcell – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Szalay Réka – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

Togyeriska Krisztina – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 6.C

Faragó Fruzsina – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5.C

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat általános iskola alsó- és felső tagozat:

Sikeresen segítette tanúlóit a felkészülés során:

Simon Zsuzsanna – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat

középiskolás kategória:

File Katalin –  Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola

Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium osztályfőnökei részére

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat

óvodás kategória:

Badak Gyuláné – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda intézményvezető

Jándi Vadvirág Óvoda óvónői részére

Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda óvónői részére

Vitkai Tündérkert Óvoda óvónői részére

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat középiskolai kategória:

I.hely:

Kiss Levente – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 12.C

Bodnár Éva – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.B

II.hely:

Fedor Rebeka – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 12.B

Makay Tünde Antónia – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 12.C

III.hely:

Balázsi Anna – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.B

Bodnár Gabriella – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.B

IV. helyezés:

Hamza Leonóra – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 11.A

Szabó Niki-Szabó Anna- Juhász Réka – Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola 12.B

Különdíj helyezést értek el:

Kuru Dániel – Gulyás Szilárd – Milák Márk – Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola 11.E

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott:

Horváth Tamara – Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola 9.E

Hicsár Diána-Radics Elizabet-Selymes Éva-Sebestyén Barbara – Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola 10.E

Lakatos Mária – Sziklási Viktória- Mester Kinga – Lónyay Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakiskola 10.F

Nagy Dóra – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 11.B

Bartha Balázs – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 11.C

Stefán Enikő – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium12.A

Kósa Barbara – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium10.B

Skórán Boglárka – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.B

Skórán Fruzsina-Pataki Nóra – Péter Milán-Kazsuk Gabriella – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.D

Bartha István – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.D

Kapros Balázs – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.D

Tóth Noémi Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.D

Marosi Andrea – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.D

Kakuk Eszter Zia – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.B

Vezse Marcell-Simon Péter – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.B

Szabó Fruzsina – Nagy Dóra – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.B

Bartha István – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 11.A

Tóth György Milán – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.D

Tóth Lili – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.A

Bukta Dávid –  Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 11.C

Kalmár Tímea –  Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.A

Szabad Kitti –  Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 12.A

Poncsák László – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 12.A

Kreknyák Filadelfia – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.B

Báki Szabina – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 9.D

Gazdag Erzsébet – Dobos Réka Dorottya – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10.B

Sebestyén Dorottya – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium  9.D

Tóth Evelin – Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium    12.A

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat óvodás kategória:

I.hely: 

Kiss Máté Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Matuzsa Eszter – Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda

II.hely:

Milák Attila – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Mándi Richárd – Jándi Vadvirág Óvoda

III.hely:

Madai Benjamin – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Toldi Csenge – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Különdíj helyezést ért el:

Szabó Fanni – Vitkai Tündérkert Óvoda

Tóth Teodóra – Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda

Pataki Fanni –  Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Mándi Alex – Jándi Vadvirág Óvoda

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott:

Kázmér Andrea

a Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Koncz István – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Balogh Diána – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Béres Bernadett – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Tóth Eszter – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Badak Anna – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Murzsa Ramóna – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Katona Vanda – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Szőllősy Zétény – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Baksa Fruzsina – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Bertics Lelle – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Mikó Dominik – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Lakatos Debóra – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Farkas Mira – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Lévai Roland – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Lakatos Patrícia – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Gerzsenyi Boglárka – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Gyarmati Kata – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Koncz Kitti – Vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda

Csordás Zsombor – Jándi Vadvirág Óvoda

Fehér Petra – Jándi Vadvirág Óvoda

Szolnoki Annabella – Jándi Vadvirág Óvoda

Koncz Dorka – Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda

Lévai Boglárka – Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda

Milák Netti Viktória – Gergelyiugornyai Aranyablak Tagóvoda

Zán Zorka – Vitkai Tündérkert Óvoda

Kósa Hanna Kiara – Vitkai Tündérkert Óvoda

Zsige Zsófia Julianna – Vitkai Tündérkert Óvoda

A „Víz Világnapja 2017” rendezvény alkalmából meghirdetett képzőművészeti pályázat

alsós kategória:

I.hely:

Tári Tamara – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 3.C

II.hely:

Toldi Lilla – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.B

III.hely:

Pócsi Noémi – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.D

Gindele Kitti – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4.B

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott:

Szőke Boglárka – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4.B

Bíró Bence – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4.B

Varga Sára – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Gerzsenyi Laura – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.B

Túróczi Anna – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.D

Bíró Milán – Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1.D

Vélemény, hozzászólás?