sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Vásárosnaménynál

© Fotó: Pusztai Sándor

Vásárosnamény – Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Vásárosnaménynál, az Ilki úton. Az ütközés következtében az oszlop megtört, a vezeték tartja.

A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre, akik megállapították, hogy a hiba elhárításáig nyolc egyéni fogyasztónál és egy töltőállomáson 3-4 óra időtartamra szünetel az áramszolgáltatás. A járműben négyen utaztak, egyiküket a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

A helyszíni információ szerint a város felé haladó VW utasai közül senki nem emlékezett rá, miért történt az ütközés, ami előtt semmi mással nem ütköztek, úgy haladtak a baloldali padkára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!