40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
autó fa zuhant

Illusztráció – Fotó: katasztrófavédelem

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Felhőszakadás veszélye miatt péntekre elsőfokú figyelmeztetést adtak ki megyénkre.

Megyénkben csütörtökön estig hatszor kellett kivonulniuk a tűzoltóknak – tudta meg a Kelet-Magyarország napilap a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletén Tóth Gabriellától.

Több településen a tetőkre dőlt fák okoztak gondot, illetve Jándon két autóra zuhant fa, de szerencsére személyi sérülés nem történt.
Az előrejelzés alapján a hétvégén is lehetnek záporok, zivatarok. Pénteken főként a Tiszántúlon, illetve az Északi-középhegységben még többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Felhőszakadás, néhol jégeső, szélerősödés is lehet. A felhőszakadás veszélye miatt péntekre is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére.

KM,MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!