_VN_a bereg szive_fekv_kk teremtorna namény lajkolas

VI. Ópályi nemzetközi páros teniszbajnokság

Ópályi – Immár hatodik alkalommal rendezték meg Ópályi nemzetközi páros teniszbajnokságát a mátészalkai teniszcentrumban.

Tizenegy páros indult a versenyen, köztük a lengyelországi Duklából, akikhez 40 éves sportbarátság fűzi az ópályiakat! Jöttek a szlovákiai Janokból, Nyíregyházáról, Nyírbátorból, Mátészalkáról és természetesen Ópályiból is vendégek. Köztük az elnyűhetetlen Banda István, akivel még mindig számolni kell, hiszen 80 évesen még mindig feladja a leckét a fiataloknak.

A tenisz ünnepe volt ez a nap. A szervezők mindent elkövettek a sikeres versenyért: jól előkészített pályák Halász László versenybíróval, teljes körű ellátás a versenyzők és a hozzátartozók részére. A szervezők remélik, hogy a jövőben is lesz lehetőségük a verseny megrendezésére, öregbítve ezzel Ópályi hírnevét, és bizonyítva a sport közösségteremtő erejét.

A versenyt a dr. Suták Mihály, Balogh János duó nyerte, megelőzve a Barna István, dr. Tsorbatzoglu Alexis párost, a harmadik pedig a Banda István, Pócsi Tibor kettős lett.

Erdélyi Ferenc

Minden vélemény számít!