Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Véradónap Záhonyban
Záhony – A Magyar Vöröskereszt területi szervezetének rendezésében május 13-án, pénteken véradónapot tartanak Záhonyban.

A donorokat a helyi művelődési házban várják 9:00 és 14:00 óra között. A határvárosban nagy hagyományai vannak a szervezett véradásnak, több tucat sokszoros véradót tartanak számon és több intézmény, szervezet kapott már elismerést a véradó mozgalomban végzett tevékenységéért, aktivitásáért.

A nyilvános véradónapra személyigazolvánnyal és TAJ kártyával jelentkezhetnek a segíteni szándékozók, akiknek a véradást megelőző időszakban bőséges mennyiségű folyadék elfogyasztását ajánlják.

A nők három, a férfiak öt alkalommal adhatnak vért évente és két véradás között legalább 56 napnak kell eltelnie.

Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!