40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

I. Kelet Műemlék Kft. Kupa országos pénzdíjas torna Jánd

[srizonfbalbum id=281]

Jánd – Korábban beszámoltunk arról, hogy idén első alkalommal rendezték meg az I. Kelet Műemlék Kft. Kupa országos pénzdíjas tornát a Beregben, melynek a jándi Tisza-part adott ezúttal otthont. A festői környezetben, döngölt természetes fövenyen és környezetben lebonyolított tornán több, mint száz versenyző, huszonnégy csapattal és három csoportban mérkőzött meg az első selejtező napon.

[srizonfbalbum id=280]

A játék körmérkőzéses rendszerben folyt, ahol a csoportgyőztesek és a második helyezettek jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba, melynek mérkőzéseit a kupa második napján, azaz vasárnap bonyolították le.

A technikai bravúrokkal és megoldásokkal gazdagított, változatos és küzdelmes mérkőzéseken számtalan gólt láthattunk és izgalmas meccseken szurkolhattunk a csapatoknak. Az előző naphoz hasonlóan, e napon is többszáz néző volt kiváncsi az összecsapásokra. Az I. Kelet Műemlék Kft. Kupa országos pénzdíjas torna döntőjében végül a jándi Különleges Vagdalthús csapata mellett a megyeszékhelyről érkező Szacsi és barátai jutott.

A változatos és izgalmas végjátékban végül a nyíregyházi csapat diadalmaskodott, akik így százezer forinttal gazdagodtak, a harmadik helyért zajló mérkőzésen a Bohemians FC II. diadalmaskodott, így ők állhattak fel a dobogó képzeletbeli harmadik fokára. A mérkőzést követően a megjelent csapatok ünnepélyes ceremónia közepette vehették át a díjakat, ahol a jelenlévőket a község polgármestere, Asztalos István és a főszervező Újvári István köszöntötte és díjazta. A két napos tornán természetesen díjazásra került a legjobb mezőnyjátékos, kapus és a gólkirály is. A legjobb hálóőr Szobonya Gábor(Szecsi és barátai), a legjobb játékos Danku Attila (Különleges Vagdalthús) míg a gólkirály Sinka József (Real-Ta-Te) lett. A rendezvényt vacsora és karaoke party zárta..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!