Vásárosnaményi, tarpai és fehérgyarmati személyek is a NAV legnagyobb adósainak listáján

nav adós lista 1

Vásárosnamény, Fehérgyarmat – A NAV közzétette azoknak a magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak a listáját, akiknek adótartozása meghaladja a 10 millió forintot. A legfrissebb (2017. március 31-ei) adatok szerint 3119 olyan magánszemély és egyéni vállalkozó van (köztük, több vásárosnaményi és fehérgyarmati), akinek az állami adóhatóságnál 180 napon át folyamatosan fennálló tartozása több mint 10 millió forint volt.

E nyilvántartás azon adat(ok) kivételével minősül közhitelesnek, amely adato(ka)t jogszabály más nyilvántartás részeként közhitelesnek minősít. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 86. § (1a) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartás közhitelessége alapján az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell annak jóhiszeműségét, aki a hatósági nyilvántartásban szereplő adatokban bízva szerez jogot. Az ellenkező bizonyításáig a hatósági nyilvántartásba bejegyzett adatról vélelmezni kell, hogy az fennáll, a hatósági nyilvántartásból törölt adatról vélelmezni kell, hogy nem áll fenn.

Adósok listája nav (1) Adósok listája nav (2) Adósok listája nav (3) Adósok listája nav (4) Adósok listája nav (5) Adósok listája nav (6) Adósok listája nav (7)

Íme az adósok teljes listája:

180nap_MSZem_2_20170331WEB

Minden vélemény számít!