40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrany se U19 labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Kelet Takarék Megyei I. osztály utánpótlás bajnokságának, csúcsrangadóját rendezték a hét végén. A megyei legjobbjai között szereplő, a bajnokság harmadik helyén álló beregi alakulat az Austria Juice-Vásárosnamény SE csapata ugyanis hazai pályán fogadta, a második hely álló Ibrány SE alakulatát. A mérkőzést a Beregiek nagy elánnal kezdték, ahol Lőrinc Tamás szépségdíjas találatával, már az első harmadban megszerezték a vezetést. A folytatás is hasonlóképpen zajlott, hiszen a végig támadó, a mérkőzés egészét kontroll alatt tartó hazaiak, egy percig sem adtak kétséget a felől, hogy ma otthon tartják a három pontot. A mérkőzést végül mégy ilyen arányban is, megérdemelten nyerte kiütéssel  a naményi alakulat.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt az Naményiak legjobbja, Ibrány csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (2)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

A forduló eredményei:

Snap_2018.10.29_10h57m58s_035_

A bajnokság állása:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (4)

Góllövő lista:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (5)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!