Vásárosnaményi diadal Fehérgyarmat ellen Bereg és Szatmár szomszédvári rangadóján

fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény - Fehérgyarmat labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Hamisítatlan szomszédvári rangadóra került sor a hétvégén a Bereg szívében, Vásárosnaményban.  A Kelet Takarék Megyei I. osztályának 25. fordulójában ugyanis az Austria Juice-Vásárosnamény hazai pályán fogadta Fehérgyarmat együttesét. A hosszú hetek óta nyert mérkőzés nélkül szereplő csapatok csatája így ennek megfelelően izgalmas, változatos összecsapást ígért és hozott is.  A nagy elánnal kezdő Beregiek már az első félidőben eldönthették volna a mérkőzést, de számos ziccer kihasználatlan maradt, így gólnélküli döntetlennel vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben aztán a javuló helyzetkihasználás három beregi gólt eredményezett, így a lefújást követően magabiztos sikerrel abszolválta rangadóját a beregi alakulat.

Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja Fehérgyarmat csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény - Fehérgyarmat labdarugo merkozes (1)Vásárosnamény - Fehérgyarmat labdarugo merkozes (3)Vásárosnamény - Fehérgyarmat labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!