fejlesztesek Vasarosnameny
Nyírmada - Pap bajnoki labdarúgó mérkőzés

fotó: Szabolcsonline

[srizonfbalbum id=181]

Nyírmada, Pap – A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 30. fordulójának mérkőzéseit rendezték vasárnap, ahol íz immár bajnok Nyírmada csapata, Papra látogatott.

Pap–Nyírmada 0–2 (0–1)

Pap, 150 néző, v.: Szabó I.

Nyírmada - Pap bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Edzői nyilatkozatok:

Vedres Béla: – Először is szeretnénk gratulálni a nyírmadai csapatnak a bajnokság megnyeréséhez. Azt hiszem, a mai meccsen megdolgoztak a három pontért. Szeretném megköszönni Czérna Gábor polgármester úr támogatását, és külön kiemelném Dallos László munkáját, aki erőn felül teljesített, hogy működőképes legyen a csapatunk.
Szőke István: – A sok kihagyott helyzet miatt nagyon nehézzé tettük a mérkőzést, viszont teljes mértékben megérdemelten győztünk. Gratulálok mindhárom csapatunknak a megszerzett bajnoki címekhez, és köszönjük szurkolótáborunk egész éves biztatását

További eredmények:

Tiszamenti SE–Újdombrád bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

A bajnokság állása:

Tiszamenti SE–Újdombrád bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!