fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény - Kölcse bajnoki labdarúgó mérkőzés (120)[srizonfbalbum id=74]

Vásárosnamény – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 24. fordulóját rendezték meg a hétvégén. A Vásárosnaményi Sporttelepen megrendezésre kerülő eseményen a bajnoki címre törő és első helyen álló Vásárosnamény, a harmadik helyen álló Kölcse együttesét fogadta. Győzelmével a beregi alakulat hét pontra növelte előnyét a bajnokságban!

A mérkőzés krónikája:

Vásárosnamény–Kölcse bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

Edzői nyilatkozatok:

Tivadar András: – Megvan a három pont, így megérdemelten gratulálhattam a csapatomnak, mert az utasításokat maximálisan betartották. Elismerés illeti az ificsapatunkat is, fölényes győzelmet arattak.

Simon Csaba: – A három pontot jobban akaró hazai csapat nyerte a mérkőzést.

 

További eredmények:

Vásárosnamény–Kölcse bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

Tabella:

Vásárosnamény–Kölcse bajnoki labdarúgó mérkőzés (4)A mérkőzés teljes felvétele hamarosan megtekinthető itt vagy Youtube csatornánkon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!