Vásárosnamény SE - Mátészalka MTK Kelet Takarék megye I

Vásárosnamény – Igazi küzdelmes mérkőzésre volt kilátás a Bereg szívében, ahol Bereg és Szatmár labdarúgó fellegvárai találkoztak egymással. A Vásárosnaményi Sportcentrumban megrendezett mérkőzésen a táblázat alsó felében elhelyezkedő Vásárosnamény ugyanis a szintén a táblazat alsó felén tanyázó Mátészalka együttesét fogadta. Az első játékrészben nagy elánnal kezdtek a csapatok, mely által öt találatot is láthatott a rossz idő ellenére is szép számmal megtelt pálya közönsége. A mély talajhoz jobban alkalmazkodó hazaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzés sorsát, hiszen négy gólt rúgva, kétség nem férhetett hozzá, hogy itthon tartják a három pontot. A második félidőben alacsonyabb színvonalú, kiegyenlitett játék folyt a pályán, ahol mindkét csapat részéről még egy-egy gól született, így kialakítva a fölényes 5-2-es hazai sikert. A győzelemmel jobb különbségének köszönhetően Vásárosnamény  megelőzte Gyulaháza csapatát, így elmozdult az utolsó helyről.

 

Ön szerint ki volt a hazaiak legjobbja Mátészalka csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Vásárosnamény SE - Mátészalka MTK Kelet Takarék megye I (3)Vásárosnamény SE - Mátészalka MTK Kelet Takarék megye I (2)Vásárosnamény SE - Mátészalka MTK Kelet Takarék megye I (1)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!