sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Vásárosnamény ifjú cselgáncsozói két versenyen is szépen szerepeltek

Mozgalmas, eredményes időszakon vannak túl a megyénkbeli cselgáncsozók. Előbb Miskolcon léptek tatamira öt megye tehetségkutató versenyén. Az NYVSC színeiben Szabó Iván a második, Vaska Menyhért a negyedik helyen zárt. A vásárosnaményi Szelet Kelet SE palántái közül Mona Árpád és Illés Boglárka az első, Szente Emese a második, Sütő Réka és Szász Abigél a harmadik helyen végzett. Kelemen Bence ötödikként fejezte be a küzdelmet.

A vásárosnaményiak nem sokkal később az UTE diák- és serdülőkorúak számára kiírt Budapest Bajnokságán indultak. A diák korosztályban Vaska Fanni és Insticei Réka valamennyi ellenfelét legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Balogh Bence ötödik lett. A serdülők között Fanni a második , Réka az ötödik helyen zárt. Ebben a korosztályban Rácz Róbert a második, Kakuk Eszter a harmadik, míg Nagy Szabolcs az ötödik helyen végzett.

Km

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!