fejlesztesek Vasarosnameny

Lilla Pizza vásárosnamény

Vásárosnamény – Egy jó pizzát felismerni nem nehéz: a tésztája, függetlenül attól, hogy vastag, vagy vékony, mindig friss, adott esetben ropogós, és könnyed szerkezetű. A pizza az évek során olasz nemzeti ételből a rendelhető ételek koka-kólájává vált. Több milliárd kiszállítás történik évente, ami érthető, hiszen a kerek finomságok gyorsan elkészíthetőek, könnyen kiszállíthatóak és még táplálóak is. A Lilla pizza épp ezért minőségi, friss alapanyagokból állítja elő a térségben egyre inkább közkedvelté váló ételeit, ahol a pizzaszósz túlmutat a klasszikus bolti fűszeres ketchupon, a feltétek mindig frissek és helyi termelőktől vásároltak. A Bereg szívében, Vásárosnaményban, a Szabadság tér 21. szám alatt lévő pizzéria is ezen eredeti olasz hagyományok népszerűsítésén szorgoskodik nap, mint nap – mondta Kiss Krisztián a Lilla Pizzéria tulajdonosa.

-Pizzáinkat gyakran vásárlóink véleményére alapozva, helyi alapanyagokból, a beregi emberek igényeihez alakítva készítjük. Ezáltal gyakran találkozunk kreatív kérésekkel és így megoldásokkal is. Nem csoda, hiszen mi emberek mind-mind más és más igényekkel rendelkezünk, persze így különleges kéréseket is teljesítve. Ez azt eredményezi, hogy sokkal  változatos ételekhez juthatnak a beregi emberek, nagyjából egy fél órán belül, mint máshol.

valentin-szíves-palacsinta Lilla Pizza

A jó pizza kényes kérdés. Minden a tésztánál kezdődik, vastag vagy vékony, ugye, klasszikus kérdés. Aztán lépjünk tovább, a paradicsom tényleg paradicsom vagy ketchup, a mozzarella mezei trappista vagy bivalytejből készült szakszerű összetevő? Másnapra vagy aznapra, olaszosan, magyarosan, csak az íze kedvéért. Számtalan fajtája lehetséges! A Lilla Pizza menüjén rengeteg fajtájú pizza szerepel, de ahogy fent is említettem az igény alakítja folyamatosan bővülő ajánlatainkat.

Lilla Pizza

A változás és az igényekre való tekintettel üzletünk a Lilla Pizza Bálint, avagy Valentin napjára is meglepetéssel készül vendégei számára. A szerelmesek ünnepén az emberek világszerte levelezőlapokkal, virágokkal, édességgel és apró ajándékokkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket, melyre mi is új, eddig a régióban egyedül álló, szív alakú pizzát hozunk forgalomba, mellyel természetesen nem csak a szerelmes pároknak szeretnénk kedvezni. A 27 centiméteres Valentin pizzát, sonkás és kukoricás, paradicsomos feltéttel, 1200 Ft-os egységáron kínáljuk. Természetesen nem csak ezen termékünk rendelkezik ilyen formával, hiszen  repertoárunkat kibővítve, minden egyes pizzánk kérhető ezentúl ilyen alakban. Az ára is kedvező, hiszen megegyezik az, azonos feltétű 28 centiméteres pizzák áraival.

Valentin napi fotópályázat

A Lilla Pizza marketing gárdája ezen túl, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan, ismét egy versennyel kívánja meglepni széles vevőkörét, emellett természetesen népszerűsíteni a szerelem ünnepét és annak kultuszát a Beregben is:

Aktuális Valentin-napi játékunkban, szerelmeseket ábrázoló fotókat várunk a Beregből és Vásárosnaményból. Aki részt kíván venni a versenyen, egy vagy több, saját magát kedvese társaságában ábrázoló képpel teheti azt meg! Nincs más dolga, csak elküldenie szerelmével készített fotóikat a szavazas@beregihirek.hu e-mail címre és ezáltal sikeresen pályázni az értékes és különleges Valentin napi pizzáink egyikére! Sok sikert kívánunk mindenkinek!

A Valentin napi fotópályázat sorsolása 2016.02. 16-án tartják, melyről a nyertesek értesítést kapnak, nyereményeiket pedig a Lilla Pizzéria üzletében, a Vásárosnamény, Szabadság tér 21. szám alatt vehetik majd át.

Lilla Pizza VIP kártya! Te igényelted már?

Lilla Pizza VIP kártya

Már igényelhető a Lilla Pizza VIP kártya! Étkezz, gyűjts, és kapd meg te is a Bereg legfinomabb pizzáit kedvezményesen vagy nyerd meg kártyánkkal ingyen pizzánk egyikét!

Lilla Pizza menü Vásárosnamény

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!