Útra borult akácfa zárta el a fél útpályát Vásárosnamény és Nagydobos között

_VN_a bereg szive_fekv_kk lajkolas

autó fa zuhant

Több útra borult, vagy leszakadt faág eltávolításához riasztották a tűzoltókat vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Vásárosnamény és Nagydobos között pedig az útra borult akácfa zárta el a fél útpályát, a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagyméretű, kiszáradt nyárfa dőlt az úttestre vasárnap délelőtt Ibrányban, az üdülőterületen, ahol forgalmi akadályt képzett. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész segítségével távolították el az útakadályt.

Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcában egy parkoló gépkocsira szakadt egy akácfa ága, a járművet a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki.

Árokban összehordott kommunális hulladék és fanyesedék égett vasárnap este Nyíregyházán, a Szikla utca végén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Kisvárda és Pap között az út melletti száraz aljnövényzet kapott lángra, a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Minden vélemény számít!