40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást D. József 30 éves gulácsi lakos ellen. A férfi az általa vezetett gépkocsiból eltulajdonította egyik utasa pénztárcáját a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes okmányokkal együtt 2018. március 28-án. A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki elmondta, hogy a pénztárcában lévő pénzt saját céljaira elköltötte. A büntetőeljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!