Ulti- és lórum versenyt rendeztek a nyugdíjas határőrök Nyírbátorban

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
Ulti- és lórum versenyt rendeztek a nyugdíjas határőrök Nyírbátorban
Nyírbátor – A hagyományokat folytatva ezúttal is hangulatos ulti- és lórum versenyt rendezett a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjas Egyesülete.

A 28 versenyző – nagyszámú néző előtt lezajlott – összecsapása az utolsó pillanatig nyílt és izgalmas volt, bővelkedett szellemes és váratlan megoldásokban. Az ultiversenyt fölényesen nyerte meg Gyarmati Ferenc, akinek a piros húsz-száz terített durchmarsa mindent vitt. Egyenletes teljesítményt nyújtva szerezte meg az ezüstérmet Bara György, míg a bronzérem Gebri Gábornak jutott. A lórum verseny győztese Gyenes Józsefné lett, maga mögé utasítva Bara Györgynét és Dóka Ferencnét.

A szerencse forgandóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a korábbi nyertesek címvédése a hosszú évek során még egyszer sem sikerült.

– Vincze István –

 
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!