fejlesztesek Vasarosnameny

gyógyszert árul

Mátészalka – A Mátészalkai Járási Ügyészség egészségügyi termék hamisításának bűntettével vádolja azt a középkorú ukrán nőt, aki tavaly október 26-án délelőtt a mátészalkai piacon több mint 2500 darab, Ukrajnából behozott gyógyszert akart eladni.

A nő heti rendszerességgel jár Magyarországra, korábban a piacon kizárólag édességet árult, azonban a haszon reményében megpróbálkozott az Ukrajnában olcsón megvásárolt gyógyszerek értékesítésével is. Elsősorban fájdalomcsillapítókat árult, amelyeken magyar nyelvű felirat nem volt, ezek a gyógyszerek Magyarországon forgalombahozatali engedéllyel sem rendelkeztek. Az illegális gyógyszereket a piacon ellenőrzést végző pénzügyőrök lefoglalták, majd feljelentést tettek a rendőrségen. Az ügyész a pénteken benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság bocsássa próbára a vádlottat, és valamennyi tőle lefoglalt gyógyszert kobozza el.

Dr. Szilágyi László sajtószóvivő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!