40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Nyírmada Vásos egészségház. humán szolgáltató központ és piac

Nyírmada – Nyírmada város épülését, szépülését, az itt élők kényelmét, komfortérzetét javító pályázatok előkészítéséről tájékoztatta lapunkat Kálmán Béla Nyírmada város polgármestere. A projektek közös vonása, hogy valamennyit a Területi és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében hirdették meg, s mindegyik száz százalékos támogatottságú, azaz nem igényel saját erőt.

1. Szociális ház

  1. TOP-4.2.1-15 kódszámú „Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése” című pályázat infrastrukturális fejlesztésével lehetővé válik a Nyírmadai Humán Szolgáltató Központ által biztosított család és gyermekjóléti szolgálat különálló épületbe helyezése, a szolgáltatások minőségi tárgyi feltételeinek és az ügyfélkör szükségleteihez igazodó feltételrendszer biztosítása. A pályázatot befogadták, támogatási döntésre előterjesztve.

2. Egészségház

  1. TOP-4.1.1-15 kódszámú „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” című pályázat fő célkitűzése a városban működő egészségügyi alapellátási szolgáltatások egy épületbe történő integrálása. Az új rendelőközpont megépítése kiemelt fontosságú programmá válhat a város és az ellátási területén élők számára az egészségmegőrzésben, a betegségek megelőzésében, a népesség egészségének tervszerűbb, szakszerűbb és tudatosabb szakmai-szervezeti ellátási vonatkozásában. A pályázatot befogadták, támogatási döntésre előterjesztve.

Snap_2016.07.08_14h21m06s_001_

  1. TOP-2.1.2-15 kódszámú, „Zöld város kialakítása” című pályázat alapvető célja a Belvárosi Akcióterület zöldfelületi rendszerének növelése, rehabilitációja. A szabadidő eltöltésére alkalmas helyszínek kialakítása, rekonstrukciója és ezen beavatkozások megközelíthetőségét javító infrastrukturális fejlesztések megvalósítása. (útépítés, útfelújítás) A helyi gazdaságélénkítés feltételeinek bővítése és a település közművelődési és kulturális fejlesztéséhez szükséges intézményi háttér strukturális fejlesztése. A pályázatot befogadták, támogatási döntésre előterjesztve.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!