vasarosnameny-dse-nyiregyhazi-sportcentrum-u14-merkozes-1[srizonfbalbum id=340]

Vásárosnamény – Jól kezdte szereplését a Mándi László által irányított U14-es alakulat. A két forduló után 100%-os teljesítménnyel élen álló beregi alakulat, a szintén veretlen Nyíregyházi Sportcentrum csapatát fogadta a Vsárosnaményi Sporttelepen. A mérkőzésen során a vendég együttes végig kontroll alatt tartotta a mérkőzést, melynek eredményeképpen magabiztos győzelemmel diadalmaskodott a hazai csapat ellen.

Mándi László vezetőedző: Eddig mutatott jó formánkat nem tudtunk átmenteni a ramgadóra. Enerváltan és dekoncentráltan játszottunk, egyéni hibákkal teletűzdelve. Fontos három pontot veszítettönk, de dolgozunk tovább. Gratuálok a vendégek sikeréhez.

A mérkőzés krónikája:

vasarosnameny-dse-nyiregyhazi-sportcentrum-u14

A forduló eredményei:

vasarosnameny-dse-nyiregyhazi-sportcentrum-u14-2

Tabella:

vasarosnameny-dse-nyiregyhazi-sportcentrum-u14-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!