sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

tuzolto

Az út melletti száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön délelőtt Nyírtass és Laskod között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.
Kigyulladt egy öt négyzetméteres, faszerkezetű melléképület csütörtök délután Kislétán, a Petőfi utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.
Az úttestről lesodródott és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek hajnalban a 36-os számú főúton, a 43-as kilométernél, Vajdabokor közelében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, valamint a villanyoszlop cseréje miatt értesítették a szolgáltatót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!