Továbbra is megállíthatatlanul menetel Barabás

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

Barabás – Továbbra is megállíthatatlanul menetel a megyei harmadosztály Rétköz csoportjában vitézkedő Barabás SE együttese. A beregi alakulat a hétvégén a középmezőny masszív tagját, a Lövőpetri SE csapatát látta vendégül. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik az első játékrészt követően egy gólos előny tudatában vonulhattak az öltözőbe. A második hátékrészben aztán beindult a beregi henger, mely által öt góllal köszöntek be a vendégek kapujába. A lefújást követően összességében így Barabás megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (1)Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (6)Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (5)Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (3)Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (2)Barabas SE - Lovopetri se labdarugo merkozes (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!