40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (2)

Vásárosnamény – Újabb fordulót rendeztek a kézilabda Nemzeti Bajnokság  másodosztályában, ahol a Bereg szívének, Vásárosnaménynak felnőtt csapata ismét hazai pályán csillogtathatta meg tudását. Az eddig veretlen Vitka SE lányai, az ózdi Lóci DSE csapatát látták vendégül, a vásárosnaményi Városi Sportcsarnokban megrendezett rangadón. A mérkőzést a Beregiek kezdték jobban, majd a fej-fej mellett haladtak a csapatok, melynek eredményeképpen döntetlen állással vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidőben aztán beindult a beregi henger, a szervezett, labdabiztos, pontos lövéseikkel az ellenfél felé növő Vitkaik végül megérdemelten tartották itthon a két pontot. A lányok így veretlenül várhatják a folytatást.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés statisztikája: 

Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (1)Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (6)Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (5)

A forduló eredményei:Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (4)

Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (3)Vitka SE - Loci DSE NB II. kezilabda merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!