40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Levelek SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vásárosnamény – Megkezdte szereplését a beregi együttes, Vásárosnamény is a Magyar Kupa második fordulójában, ahol a 2017-2018. évi kiírásnak megfelelően 17 órától kezdte mérkőzését a másodosztályú Levelek csapata ellen. A továbbjutás, mint eddig is egy találkozón dőlt el. A mérkőzés a hazaiak kezdték jobban a fejben, még az öltözőben maradt Naményiakkal szemben, melynek révén meg is szerezték a vezetést.  A Beregiek ezt követően fokozatosan vették át a mérkőzés irányítását, melynek révén már az első félidő végén egy gólos vezetés birtokában vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A máésodik félidőben aztán kiütközött az osztálykülönbség, ezáltal a megye legjobbajai között szereplő Vásárosnamény bedarálta ellenfelét. A vége 5-1-es magabiztos győzelem, mely által tovább folytattja küzdelmeit a csapat a Magyar Kupában, ahol a továbbjutó 15 egyesülettel egyetemben legközelebb szeptember 30-án lép majd pályára.

Levelek SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)Levelek SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (3)

A Magyar Kupa 2. forduló eredményei:

Levelek SE - Vásárosnamény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!