40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

autria juice vasarosnameny se - tiszavasvari se bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A hét végén tovább folytatta remek szezonrajtját a Bereg legnépszerűbb labdarúgó csapata, az Austria Juice-Vásárosnamény SE. A hazai mérkőzését ezúttal (az időjárási körülmények miatt), a tarpai műfüves pályán lebonyolító együttes a Tiszavasvári csapatát látta vendégül. A mérkőzés egészét kontroll alatt tartó Beregiek, Filep Richárd szépségdíjas fejesével már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést, melyet Lizák Bence duplája biztosított be a második játékrészben. A szervezetten és jól futballozó hazaiak így megérdemelten tartották ,,otthon,, a három pontot, így impozáns mérleggel, azaz három mérkőzésen szerzett hét pontjukkal a pontvadászat előkelő ötödik helyén áll.

Ön szerint ki volt a Beregiek legjobbja a Tiszavasvári elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Austria Juice Vasarosnameny SE - Tiszavasvári SE bajnoki labdarugo merkozes (1)Austria Juice Vasarosnameny SE - Tiszavasvári SE bajnoki labdarugo merkozes (4)Austria Juice Vasarosnameny SE - Tiszavasvári SE bajnoki labdarugo merkozes (3)Austria Juice Vasarosnameny SE - Tiszavasvári SE bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!