sarkanyhajo roadshow gergelyiugornya

Mándok VSE - Vásárosnamény SE U19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés (1)

Vásárosnamény – Nehéz, ám mégis sikeresen abszolvált rangadó mérkőzésen van túl az Austria Juice-Vásárosnamény SE U19-es labdarúgó csapata. A Kelet Takarék Megyei I. osztály 25. fordulójában ugyanis Nyírgyulaj csapatának legyőzésével tovább folytatják hihetetlen győzelmi szériájukat a Beregiek. A dobogó második helyén álló Naményiak küzdelmes mérkőzésen, az ellenfél hibáit kegyetlenül kihasználva szerezték meg az értékes három pontot, mellyel még közelebb kerültek a végelszámolásban nagy bravúrt jelentő ezüstérem megszerzéséhez. Kiemelt köszönet Bukta Dávidnak, aki a ballagási ünnepséget követően és az ezzel járó teendők mellett szervesen hozzájárult játékával a csapat sikeréhez.Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes u19 (1)

Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes u19 (4)Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes u19 (3)Vasarosnameny - nyirgyulaj labdarugo merkozes u19 (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!