fejlesztesek Vasarosnameny

Vásárosnamény DSE - Mándok VSE U16 (23)

Vásárosnamény – Tovább folytatja remekbe szabott meneteléséta vásárosnamény Diák Sport Egyesület U16-os futballcsapata, akik a 18. fordulóban Gyulaháza gárdáját fogadták a Gergelyiugornya zöld gyepén. A hazaiak már korán, a 13. percben sikerült megszerezniük a vezetést, bár néhány ígéretes támadást sikerült vezetnie a hazai csapatnak az első félidőben, az előnyt nem tudta tovább növelni. A második félidőben nagyrészt mezőnyjáték folyt a pályán, a vége előtt nem sokkal pedig Illés Gábor egy gyönyörű szabadrúgás góllal el is döntötte a mérkőzést. A naményi gárda ezzel újabb értékes három pontot szerzett.

Vásárosnaményi DSE - Gyulaháza U16 mérkőzés (3)Vásárosnaményi DSE - Gyulaháza U16 mérkőzés (2)Vásárosnaményi DSE - Gyulaháza U16 mérkőzés (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!