fejlesztesek Vasarosnameny
Többmilliós zsarolás megyénkben – pénzátvételkor csaptak le a zsaruk

© Fotó: police.hu

Vállalkozó partnerétől akart kicsalni több millió forintot a férfi, aki azzal fenyegetőzött, börtönbe juttatja a sértett feleségét.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott eljárás adatai szerint korábbi vállalkozó partnerétől követelt nyolcmillió forintot egy férfi a szabolcsi megyeszékhelyen. A feljelentés szerint azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben nem fizet, börtönbe juttatja a sértett feleségét, aki szintén tagja volt a vállalkozásnak.

A nyíregyházi nyomozók 2016. február 1-jén az első, több millió forintos részlet átadásakor egy parkolóban fogták el a gyanúsítottat. M. Csaba 47 éves nyíregyházi lakost zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával vették őrizetbe, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Bár a hatóság rendelkezésére álló bizonyítékok nem ezt mutatják, a férfi tagadja, hogy fenyegetőzött volna; állítása szerint jogos járandóságát követelte.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!