Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (1) Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Illustráció

Illustráció

Kanyarodás közben kiszakadt egy acéllemezeket szállító nyerges vontató hátsóhídja és teljes útzárt képzett kedden délelőtt Nagykállóban, a Széchenyi és a Korányi Frigyes utak kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A város önkéntes tűzoltói a szerelvényt áramtalanították, majd a rakomány átpakolását követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és felborult egy személygépkocsi kedden este a 4-es számú főúton, a 21-es kilométernél, Tuzsér közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a terület megvilágításában segítettek.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház konyhája kedden este Ramocsaházán, a Rákóczi utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, majd egy vízsugárral eloltották a lángokat és a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!