40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Illustráció

Illustráció

Kanyarodás közben kiszakadt egy acéllemezeket szállító nyerges vontató hátsóhídja és teljes útzárt képzett kedden délelőtt Nagykállóban, a Széchenyi és a Korányi Frigyes utak kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A város önkéntes tűzoltói a szerelvényt áramtalanították, majd a rakomány átpakolását követően a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az útról lesodródott és felborult egy személygépkocsi kedden este a 4-es számú főúton, a 21-es kilométernél, Tuzsér közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a terület megvilágításában segítettek.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház konyhája kedden este Ramocsaházán, a Rákóczi utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, majd egy vízsugárral eloltották a lángokat és a füsttel telítődött épületrészeket túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!