fejlesztesek Vasarosnameny

Tivadar András Vásárosnamény

Vásárosnamény – A Kelet Takarék csoport hatodik fordulóját rendezik a hét végén, ahol Vásárosnamény csapata ,, hat pontos,, mérkőzésen látogat Mándok csapatához. A beregiek trénere, Tivadar András a mérkőzés előtt elmondta: Tudja, hogy az edzőváltások után a játékosok általában azonnal szeretnének bizonyítani, vagyis mondhatni, rossz ütemben megynnek Mándokra. De nincs mese, ezen a meccsen pontot, pontokat kell szerezniük!

Dancs Attila, mándoki edző szerint: először is saját magunkat kell legyőznünk, mert úgy gondolom, ez a csapat jóval többre hivatott annál, amit eddig mutatott. Mivel ez egy „hatpontos meccs” egyértelmű, hogy csak hazai pályán a győzelem elfogadható.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!