Tivadar András Vásárosnaményi edző

Vásárosnamény – Nehéz mérkőzés vár ismét Vásárosnamény SE csapatára, akik a soron következő fordulóban, hazai pályán fogadja az élmezőnyben szereplő Nagyhalász együttesét.

Szakvezetői várakozások:

Vásárosnamény (13.)–Nagyhalász (5.)

Tivadar András, vásárosnaményi edző: – Van két eltiltott, egy sérült játékos, azon kell törjem a fejem, hogy állítsam össze a csapatot. Ráadásul erős ellenfél látogat hozzánk, ettől függetlenül megpróbáljuk pozitív eredménnyel zárni a mérkőzést.
Opre Mihály, nagyhalászi edző: – Számomra a Namény teljesen ismeretlen. Ugyanakkor abból kiindulva, hogy Gyulaházán egy félidő alatt négy gólt tudott szerezni, nos erre mindent mondhatunk csak azt nem, hogy gyenge csapat lenne. Komolyan készülünk az év egyik legnehezebb meccsére.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!