Tisztes vitkai helytállás Bereg és Szatmár rangadóján Vásárosnaményban

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Mátészalkai MTK ifjusagi kézilabda mérkőzés

Vásárosnamény – Igazi rangadó várta a kézilabda bajnokság Női Ifjúsági III. osztály Észak-Kelet csoportjában szereplő Vitka SE fiataljait, akik a Mátészalkai MTK csapatát látták vendégül a vásárosnaményi Városi Sportcsarnokban.  A számos hiányzót sérülés, illetve betegség miatt mellőzni kényszerülő beregi alakulat így nem számított a mérkőzés esélyesének. A rangadót végül magabiztosan nyerte a vendég alakulat, de a hazaiaknak okuk nincs a szégyenkezésre, hiszen tartalékosan is helyt álltak a szatmári riválisukkal szemben

Vitka SE - Mátészalkai MTK ifjusagi kézilabda mérkőzés (1)

Vitka SE – Puskás, Lakatos, Szeremi, Peke, Dolhai, Haraszti, Madár

Csere: Tar, Karácsony, Nagy, Vass

Edző: Hanufer Sándor

 

Vitka SE - Mátészalkai MTK ifjusagi kézilabda mérkőzés (2)Vitka SE - Mátészalkai MTK ifjusagi kézilabda mérkőzés (3)Vitka SE - Mátészalkai MTK ifjusagi kézilabda mérkőzés (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!