40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes

Vitka – A bajnokaspiránssal találkozott a hétvégén a Megyei III. osztály Rétköz csoportjában szereplő Vitka SE csapata. A tabellát magasan vezető Nagydobosi LSE csapata a mérkőzést bajnokesélyeshez méltóan kezdte, ahol már az első negyedben három gólt szerezve jelezték győzelmi szándékukat. Az erejükhöz mértán tisztesen helyt álló Beregiek emellett számos ziccert kidolgoztak, de a mai napon a dobosiak hálóőrével nem tudtak kibabrálni. A második félidőben a hazaiakat emberhátrány is súlytotta, egy sérülést követően. Az emberhátrányban játszó hazaiak végül ugyan nagyarányú vereséget szenvedtek, de nincs miért szégyenkezniük, hiszen sportszerűen is nagyot küzdve, emelt fejjel jöhettek le a pályáról a lefújást követően.


Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (1)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (4)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (3)Vitka SE - Nagydobosi LSE labdargo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!