Tiszta tudat, józanság – Drogprevenciós előadás-sorozat a Kisvárdai Felső- Szabolcsi Kórházban

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Tiszta tudat, józanság - Drogprevenciós előadás-sorozat a Kisvárdai Felső- Szabolcsi Kórházban
Kisvárda – Sikeres volt a 2017. február. 02-án, a Kisvárdai Felső- Szabolcsi Kórházban megrendezett „TISZTA TUDAT, JÓZANSÁG”című drogprevenciós előadás-sorozat.Leleszi Tibor Kisvárda Város Polgármesterének köszöntő szavai után, Müller Éva, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Drogpolitikai Osztályának vezetője, majd Dr. Erdélyi Ágnes a Nyíregyházi Sántha Kálmán Szakkórház addiktológus főorvosa tartott előadást
a nagy létszámú, minden korosztályt képviselő érdeklődő előtt.

A résztvevők nagy odafigyeléssel hallgatták az előadók által elmondott, prevenció jelentőségét és szükségét hangoztató előadásokat. A programon résztvevők, főleg a fiatalok, nagy megdöbbenéssel nézték meg, a „GINA AZ ÖRÖK BARÁTNŐ” című, tragédiával végződő drogprevenciós filmet.

Az egészséges életmód szükségességét hirdető program elérte célját.

Köszönjük valamennyi résztvevőnek, oktatási, egészségügyi, szociális intézménynek és magánembereknek, hogy személyes megjelenésükkel hozzájárultak a program sikeréhez.

A rendezvényt Kisvárda Város Önkormányzata, a Kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház és a Van Esély Közhasznú Egyesület szervezték.
A program megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal közreműködésével.

Pribula László

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!