40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Templomfelújítási pályázat

A legfrissebb információink szerint 2015. decemberében lesz benyújtható a kistelepülési templomfelújításokat is támogató “VP-7.4.1.1 Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója…” című pályázat.  A nagy igény miatt már most érdemes megkezdeni a tervdokumentációk összeállítását, a költségvetések véglegesítését. Munkatársaink segítséget nyújtanak a pályázati dokumentáció előkészítésében, a projekteket ingyenesen előértékeljük!

 

A 100%-os támogatást az 5000 főnél kisebb lakos számú településen települési önkormányzat, települési kisebbségi önkormányzat, önkormányzati társulás, továbbá székhellyel, illetve telephellyel rendelkező non-profit szervezet, valamint egyházi jogi személy veheti igénybe.
A támogatás célja a vidéki térség településein a kulturális örökség fenntartása, helyreállítása, korszerűsítése, ezen belül a településkép és a környezet állapotának javítása, az épített, természeti és kulturális örökség és helyi identitás megőrzése, megújítása, és ezáltal a települések vonzerejének növelése.

A támogatás külső felújításra (pl. templom, középület), a természeti és a történelmi tájkép, valamint az azt alkotó táji elemek állapotának javítására valamint a helyi identitás fejlesztését és megőrzését, környezeti tudatosságot elősegítő akciók megvalósítására vehető igénybe.

Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. több mint 60 hazai templom felújításának munkálataiban működött közre pályázati szaktanácsadással 2008-2015. között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!