ELKÉSZÍTÉS
- A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
- A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát szeleteke vágjuk. A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük.
- Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, két karika lila hagymát, 3-4 szeletet a paprikából, két levél medvehagymát és két fél csík bacont.
- Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
HOZZÁVALÓK
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db paradicsom
- 2 db hegyes erős paprika
- 2 fej lila hagyma
- 8 levél medvehagyma
- 8 szelet bacon
- 4 szelet trappista sajt
- só
- grill fűszer
- 5 dkg vaj
- őrölt bors