40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Gergelyiugornyai SE - Ladany TC bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény, Gergelyiugornya – Izgalmas mérkőzés várt a hétvégén  a Gergelyiugornyai SE felnőtt labdarúgó csapatára, akik a tabella hátsó szekciójában lévő, mégis jó erőkből álló Őr csapatához látogattak vendégjátékra. Az esélyesebbnek számító Beregiek azonban  erősen tartalékos csapattal álltak fel, hiszen több meghatározó kulcsjátékos is hiányzott a keretből. Az eltiltás, sérülés és igazolt hiányzások miatt, a mérkőzésre meggyengülő vendégek hiába küzdöttek nagyot, megtéve mindent a tisztes helytállásért, a mérkőzés lefújását követően, még ilyen arányban is magabiztos hazai győzelemmel zárult a mérkőzés.

Őn szerint kivolt a Gergelyiugornyai SE legjobbja Őr csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

Őr - gergelyiugornyai se labdarugo merkozes (1)Őr - gergelyiugornyai se labdarugo merkozes (5)Őr - gergelyiugornyai se labdarugo merkozes (4)Őr - gergelyiugornyai se labdarugo merkozes (3)Őr - gergelyiugornyai se labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!