40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Tarpa-Vásárosnamény bajnoki labdarúgó mérkőzés (86)[srizonfbalbum id=63]

Vásárosnamény, Tarpa – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoportjának 23. fordulóját rendezték meg a hét végén. A Tarpai Sporttelepen megrendezésre kerülő eseményen az éllovas Vásárosnamény, a negyedik helyen álló Tarpa együtteséhez látogatott. A presztízs mérkőzésnek számító beregi rangadó igazi csemegének ígérkezett, hiszen Tarpának a dobogós helyezést, míg Vásárosnamény a bajnoki cím megszerzését tűzte ki céljául. A mérkőzés ezen ismérvek fényében kezdődött, ahol a hazai csapat egy kontratámadást követően hamar vezetést szerzett, melyet a vendégek a második félidő hajrájában, Peregrin Richárd büntetőjével ellensúlyozott.

A vendégek mindent megtettek az egyenlítésért, de a rossz minőségű pálya rányomta a bélyegét a vendégek játékára. A mérkőzés folyamán számtalan gólszerzési lehetőségre volt mind két csapatnak, de gólt váltania egyiküknek sem sikerült. Tarpa jól bírta a sarat, nem sikerült dűlőre jutni, így pont osztozkodással ért véget a meccs. A mérkőzés küzdelmes mivoltját semmi nem bizonyítja jobban, mint az, hogy tizenegy sárga lapot mutatott fel a játékvezető. Vásárosnamény nem bírt ellenfelével, így maradt az 1:1. A mérkőzés Tarpa számára győzelemmel felérő döntetlen ért fel, míg a vendégek értékes pontokat vesztettek a beregi rangadón.

Görög Csaba: – Gratulálok az ellenfélnek, és természetesen a csapatunknak is. Nagy küzdelem, hajtós meccs volt. Labdabirtoklásban jobb volt tőlünk a listavezető, de a nagy helyzetek előttünk adódtak. A hajrában egy tizenegyessel ellenfelünknek sikerül az egyenlítés, de még utána is megszerezhettük volna a győzelmet, ha a két ziccerünkből legalább egyet értékesítünk.

Tivadar András: – Nem szeretném kommentálni a pályán történt eseményeket.

Tarpa-Vásárosnamény labdarúgó mérkőzés (1)

További eredmények:

Tarpa-Vásárosnamény labdarúgó mérkőzés (3)

Tabella:

Tarpa-Vásárosnamény labdarúgó mérkőzés (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!