40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Tarpa és Mátészalka is keleti országrész legjobbjai között

Tarpa – Vásárosnaményban vívta ki szoros és éles csatában Tarpa U15-ös capata a Debreceni Sport Iskola növendékei ellene a regionális négyes döntőbe való kerülést.

Mindhárom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat sikerrel vette az országos futsal korosztályos bajnokságok regionális rájátszását, így bejutottak a keleti középdöntőkbe. Az U11, U13 és U15-ös csapataink előbb a megyében méretették meg magukat, majd bajnokaink a szomszédos Hajdú megye legjobb csapatával oda-visszavágós párharcban mérkőztek meg középdöntőért. A legkisebbeknél a Mátészalkai MTK, a hajdúnánási csapatot múlta fölül, miután a 7-0-s hazai győzelmet követően, idegenben 5-1-es vereséget szenvedve 8-5-ös összesítéssel léptek tovább. A 13 éveseknél a Várda SE csapata is a hajdúnánásiakkal meccseltek, és rendkívül meggyőző játékkal, kettős győzelmet aratva (8-2, 4-2) kvalifikálta magát a keleti országrész legjobbjai közé. A legidősebbeknél, az U15-ben a Tarpa csapata egy kiélezett párharcban, az idegenbeli 2-2 után hétfőn Vásárosnaményban 4-3-ra múlta felül a Debreceni Sport Iskola csapatát. A regionális négyes döntőkre május közepén kerül majd sor. Az első két helyen végző csapatok az országos négyes fináléba jutnak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!