Közzétette - Kategória - Desszertek, Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök

Tarkabarka gyümölcssaláta


Tarkabarka gyümölcssaláta

HOZZÁVALÓK

  • 8 ek müzli
  • 15 dkg natúr krémsajt
  • 40 dkg gyümölcs (pl. 2 db banán, 1 db alma, 20 dkg szőlő vagy eper, meggy vagy cseresznye)

ELKÉSZÍTÉS

    1. A müzlit kissé megpirítjuk egy teflonbevonatú edényben, azután kihűtjük.
    2. A gyümölcsöt falatnyi darabokra vágjuk, majd egy szűrőbe tesszük, és a levét felfogjuk egy edénybe.
    3.  Botmixerrel összekeverjük a krémsajtot és a gyümölcslevet.
    4. Tálalás előtt röviddel, a krémsajtot a gyümölcsökkel váltakozva poharakba rétegezzük, és megszórjuk a pirított müzlivel.

MEGJEGYZÉS

Csepegtessünk a gyümölcssalátára kevés citromlevet, így meggátoljuk a gyümölcsök megbarnulását és a salátának friss, savanykás karaktert adunk.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük