HOZZÁVALÓK
- 8 ek müzli
- 15 dkg natúr krémsajt
- 40 dkg gyümölcs (pl. 2 db banán, 1 db alma, 20 dkg szőlő vagy eper, meggy vagy cseresznye)
ELKÉSZÍTÉS
- A müzlit kissé megpirítjuk egy teflonbevonatú edényben, azután kihűtjük.
- A gyümölcsöt falatnyi darabokra vágjuk, majd egy szűrőbe tesszük, és a levét felfogjuk egy edénybe.
- Botmixerrel összekeverjük a krémsajtot és a gyümölcslevet.
- Tálalás előtt röviddel, a krémsajtot a gyümölcsökkel váltakozva poharakba rétegezzük, és megszórjuk a pirított müzlivel.
MEGJEGYZÉS
Csepegtessünk a gyümölcssalátára kevés citromlevet, így meggátoljuk a gyümölcsök megbarnulását és a salátának friss, savanykás karaktert adunk.