fejlesztesek Vasarosnameny

lónyai-határállomás

Az informatikai rendszer meghibásodása miatt nincs határátléptetés. A lónyai közúti határátkelőhelyen a számítástechnikai rendszer meghibásodása miatt szünetel a ki- és beléptetés 2018. augusztus 7-én 11 óra 15 perctől. A leállás a gyalogos és a gépkocsi forgalmat egyaránt érinti. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását, amely előreláthatólag több órát vesz igénybe.

Az Ukrajnába utazókat arra kérjük, hogy a torlódás és a várakozás elkerülése érdekében válasszák a barabási, a beregsurányi, vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyek valamelyikét. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időről a rendőrség honlapján, a Határinfó rovatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!